Supply

Supply Chain Management

Met inmiddels meer dan twintig jaar ervaring op tal van projecten bij evenzoveel bedrijven weet ik als geen ander wat er allemaal komt kijken bij Supply Chain Management.

Ik ben gespecialiseerd in handelsbedrijven en logistieke dienstverleners, maar daarnaast heb ik een uitgebreid trackrecord bij andere dienstverlenende- en productiebedrijven. Verder ben ik zeer ervaren in de levensmiddelenindustrie en kan ik uw organisatie uitstekend helpen bij complexe trajecten.

Heeft u behoefte aan een inspirerende professional die snel inzetbaar is, resultaatgericht werkt en in korte tijd de opdracht kan vertalen naar een concreet en pragmatisch plan van aanpak, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Met Be PART consultancy help ik bedrijven in de gehele van supply chain. Of dat nu gaat over supply planning of demand planning, het aansturen c.q. coachen van de Customer Service-afdeling of een selectietraject van een logistieke dienstverlener. Opzetten en implementeren van KPI's, inkoopcontracten, MOQ, IOQ, veiligheidsvoorraad. In de ruim twintig jaar dat ik nu werkzaam ben in dit schitterende vak, heb ik ruime ervaring opgedaan in werkelijk alle facetten.

En mocht de vraag of opdracht mijn kennis en capaciteit overschrijden, dan kan ik bouwen op een zeer breed netwerk aan professionals. Voor u wel zo handig! Eén aanspreekpunt, volledige service!

Zullen we een bakkie koffie doen?

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer