Founder

Annelies

Mijn carrière begon aan het begin van deze eeuw. Vol idealen bestormde ik de arbeidsmarkt, vastbesloten om de 'wereld' naar mijn hand te zetten.

In al die jaren die volgden kwam ik er wel achter dat je dat niet zomaar even realiseert. Maar mezelf erbij neerleggen en ergens in berusten is niet mijn beste kwaliteit.

Als organisatorische duizendpoot met passie voor het vak, heb ik mezelf inmiddels een groot aantal tools eigen gemaakt. Met kennis van o.a. SAP, Slim4 en Van Boxtel (WMS) en verdiepingen in projectmanagement (Prince2) en verandermanagement, ben ik in staat om bedrijven daadwerkelijk verder te brengen.

Besluitvaardig, daadkrachtig, verbindend en servicegericht zijn woorden die mij goed omschrijven. Met mijn pragmatische, oplossingsgerichte instelling, door de handjes te laten wapperen en inmiddels ruime ervaring op tal van vlakken ben ik al voor veel bedrijven van meer dan toegevoegde waarde geweest. 

Mijn drukke werkleven weet ik uitstekend te combineren met mijn privéleven. Ik leef samen met de liefde van mijn leven, Rick. En samen hebben we twee schatten van kinderen; Quinn en Florian. Als ontspanning vind ik het lekker om te hardlopen, af te spreken met familie en vrienden of andere leuke activiteiten te bedenken die we kunnen ondernemen.

 

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer