Quality

Quality Management

HACCP, ISO9001, ISO14000, ISO22000, FSSC, BRC, Kosjer, Halal, GMP. Het duizelt u misschien bij het horen van al die termen. Maar uw organisatie heeft er wel mee te maken.

Is uw bedrijf klaar voor de audit? Kijkt u met vertrouwen de audit tegemoet? Of realiseert u zich dat er best nog wel wat voor moet gebeuren?

Gelukkig kunt u daarvoor vertrouwen op de professionaliteit van Be PART consultancy. Ik begeleid bedrijven vanaf het eerste moment dat een audit speelt tot én met de audit zelf.

Al die certificeringen kennen voor mij geen geheimen. Omdat ik dagelijks met dit werk bezig ben, weet ik exact waar uw organisatie aan moet voldoen en stomen we samen uw bedrijf in een efficiënt tijdsbestek klaar voor de audit zelf.

Procedures, werkinstructies, advisering, de gehele coördinatie; ik kan vertrouwen op een ruime ervaring in elk denkbare certificering. Zorg dat u er op tijd bij bent en voorkom onnodig tijdsverlies.

Natuurlijk hebben we bij Be PART consultancy een paniek-button, maar het is zeer aan te raden om dit soort trajecten tijdig aan te vliegen.

Zullen we een keer afspreken?

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer