Project

Project Management

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u op zoek bent naar een interim-projectmanager voor uw bedrijf. Wellicht zoekt u vervanging vanwege korte of langdurige afwezigheid van een van uw medewerkers? Of is er een tijdelijke verhoging van de werkdruk waar u een oplossing voor zoekt? Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat u geïnteresseerd bent in het interim-projectmanagement van Be PART om zo expertise binnen te halen die de kennis en ervaring in uw organisatie vergroot.

Voordelen

De voordelen van interim-projectmanagement zijn enorm!
 
  • Snelle beschikbaarheid
  • Objectieve blik, zonder vooroordelen
  • Tijdelijke inzetbaarheid
  • Lagere binding met de organisatiegeschiedenis en daardoor in staat om impopulaire beslissingen (voor u) te nemen
  • Uitgebreide ervaring binnen food en FMCG

Ervaring

Be PART consultancy heeft jarenlange ervaring in de logistieke sector. Manager logistiek, manager supply chain, tendermanager, WMS software pakketselectie en implementatie, manager kwaliteit, verandermanagement, training en coaching van medewerkers; in de vele jaren dat ik nu al werkzaam ben in dit prachtige vak heb ik een ruim scala aan expertises opgebouwd. 

Ik ben stressbestendig, werk nauwkeurig, ben zeer analytisch en sterk in coaching, plus enthousiast en gepassioneerd.

Mijn dienstverlening is uitstekend geschikt voor handelsbedrijven en logistieke dienstverleners, maar leent zich ook uitstekend voor andere dienstverlenende bedrijven en productiebedrijven. Bovendien ben ik snel inzetbaar en werk ik resultaatgericht!

Zullen we een keer kennismaken?

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer

Gratis geld. En dat bestaat wel!

Hoe duurzaam transport echt geld kan opleveren Lees meer